prepressoperatör

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjeföretag och ingår i en grafisk koncern med ca 70 engagerade medarbetare. Med fokus på offset- och digitaltryck, omsätts drygt 100 miljoner kronor och genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden. Våra kunder är allt från lokala företag till börsnoterade globala koncerner.

Just nu söker vi en kundengagerad prepressoperatör. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion, trycksaksframställning, utskjutning och färghantering.

Du ska ha goda kunskaper i Adobe Acrobat; PitStop Pro; InDesign och Photoshop. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i produktionsflödet Heidelberg Prinect och SignaStation.

Du är öppen och tycker om att vara i en miljö där mycket händer. Du är intresserad av grafisk produktion och har ett öga för detaljer. Du är ansvarstagande, arbetar strukturerat och metodiskt. Du behöver dessutom god kommunikativ förmåga i text/tal.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av vår grafiska koncern och är du intresserad av detta är du välkommen med ditt CV.

Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i formuläret nedan.

  • Om du tidigare har arbetat som prepressoperatör eller har annan grafisk erfarenhet/utbildning, ange vart, med vad och hur många års erfarenhet du har.
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)